Liikunta Ja
Urheilu

Painonhallinta

Painonhallinta ehkäisee lihavuuteen liittyvien sairauksien puhkeamista ja hidastaa jo puhjenneen sairauden etenemistä. Ylipaino on ehkäistävissä terveellisellä ruokavaliolla, kohtuullisella annoskoolla, säännöllisellä ateriarytmillä ja hyvillä liikuntatottumuksilla.

Kunto kuntoon

Kunnonkohotus alkaa arkiliikunnasta. Lihaskuntoa voi hyvin treenata ilman mitään apuvälineitä käyttämällä vastuksena pelkästään oman kehon painoa. Kotona voi tehdä esimerkiksi punnerruksia, vatsalihasliikkeitä ja kyykkyjä.

Henkinen hyvinvointi

Henkinen hyvinvointi on kokemusta omasta turvallisuudesta, tärkeydestä ja elämän mielekkyydestä sekä kyvystä kohdata vastoinkäymisiä ja selviytyä niistä. Muutama kerta viikossa reipasta treeniä auttaa jaksamaan niin vapaa-ajalla kuin töissäkin.

Työhyvinvointia ja jaksamista taukojumpasta‎

Työhyvinvointi nousuun liikunnan avulla Oulussa

Haluaisitko ammattilaisen työpaikallesi säännöllisin väliajoin huolehtimaan työssä jaksamisesta? Pieni väliliikunta työpäivän lomassa antaa kummasti uutta virtaa ja lisää työtehokkuutta monin verroin enemmän, kuin siihen kuluu aikaa. Liikunnanohjaaja (Amk) Jimi Parkkinen tietää, miten liikunnalla työhyvinvointi saadaan nousuun Oulun seudulla!

Jimin taukojumppa on tehokkaasti suunniteltu ja viihteellisesti ohjattu työyhteisön virkistyshetki, joka lisää motivaatiota ja kasvattaa työtehoa monen tunnin edestä.

Taukojumpan voi tilata työpaikalle esimerkiksi kerran viikossa 10 minuutiksi kerrallaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan yrityksellesi sopiva paketti!

PERSONAL TRAINER PALVELUT

TUTUSTUMISHINTAAN
NYT -10% ALENNUKSELLA
SOVITAAN TAPAAMINEN

HINNASTO

KERTAMAKSU
9.00 €/Kerta
Tehokävely
Verkkaritanssit
Fillarijumppa
Tehohölkkä
Voimassa 1-kerran
Varaa tasaraha (käteisellä)
SARJAKORTTI
40.00 €/5-kertaa
Tehokävely
Verkkaritanssit
Fillarijumppa
Tehohölkkä
Voimassa 2kk
Maksu pankkisiirrolla
SARJAKORTTI
66.00 €/10-kertaa
Tehokävely
Verkkaritanssit
Fillarijumppa
Tehohölkkä
Voimassa 3kk
Maksu pankkisiirrolla

Sarjakortit maksetaan pankkisiirrolla.

Sarjakortti on yksilö- tai kimppakohtainen. Voit käyttää sarjakorttia kaikkiin neljään lajiin yksin tai yhdessä ryhmän-, perheen- ja yhteisöjäsenten tai yrityksen työntekijöiden kanssa. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä annettavalla pankkisiirtolomakkeella.

Hinnat sisältävät alv:n 10 %, mutta eivät sisällä vakuutusta harjoitusten ajaksi. Meille käyvät maksuvälineiksi myös ePassi, Easybreak, Tyky-kuntosetelit, Tyky-online sekä Smartum- liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo- verkkomaksu, Edenred sekä SporttiPassi-verkkomaksu.  Niillä maksettaessa sarjakortti on henkilökohtainen.

   

Verkkaritansseissa uimahallin pukuhuoneiden kaapit ovat käytettävissä. Ne toimivat euron kolikolla, jonka saa lähtiessä takaisin. Keskiviikon ja torstain harjoitukset ovat säällä kuin säällä. Voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista, mutta kannattaa olla ajoissa paikalla.

Tervetuloa mukaan!

Syyskauden jumppakausi on alkamassa

Jumppakauden avaus on keskiviikkona 2.9.2020. Tervetuloa mukaan!

FitSportin kesä 2020

Keskiviikon klo 18 Tehokävely ja Torstain klo 17.15 Tehohölkkä jatkavat koko kesän tuttuun tyyliin. Muut lajit ovat kesätauolla 30.8.2020 asti. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostiosoitteen muutos!

Info@fitsportbyjimi.fi -sähköpostiosoite on poistunut käytöstä. Sen tilalle on tullut sport@klangia.fi

Joulutauko ja Smartum

Olemme tauolla 20.12.2019-6.1.2020. Loppiaisen jälkeen jatketaan normaalisti. Nyt ovat käytössä myös Smartumin SmartumPay-maksut. Hyvää Joulua ja sporttipitoista vuotta 2020!

Kaiken kansan ilmaiset Verkkaritanssit

Maksuttomat Verkkaritanssit ovat  Oulun Seudun omaishoitokeskuksen ommaiskortteerissa isokatu 47:ssä keskiviikkona 30.10.2019 klo 10.15-11.15. Tervetuloa mukaan!

SYYSKAUSI ALKAA MAANANTAINA 26.8.2019

Tervetuloa mukaan syyskaudellemme. Hinnat, lajit, paikat ja aikataulut ovat muuten ennallaan paitsi Verkkaritanssit siirtyy keskiviikolle klo 15.30. Paikkana on edelleen Raksilan uimahallin nyrkkeilysali. Nähdään!

FitSport By Jimin kevätkausi on päättymäisillään

Kevätkausi 2019 päättyy Fillarijumpan, Verkkaritanssien ja Tehokävelyn osalta 23.5. Tehohölkkä jatkuu normaalisti ilman taukoja torstaihin 13.6 asti. Aloitamme syyskauden 26.8.2019. Hyvää Kesää!

30.4 Verkkaritanssit ja 1.5 Tehokävely ovat peruttu Vapun takia!

Kevätkautemme alkaa maanantaina 7.1.2019. Tervetuloa mukaan!

Kevätkautemme alkaa maanantaina 7.1.2019. Tervetuloa mukaan!

OTA YHTEYTTÄ

FitSport By Jimi tarjoaa liikunnanohjauksia moneen eri lajiin yksilö- ja ryhmäohjauksena. Järjestän myös liikuntatapahtumia, kehitän uusia lajeja ja kehitän lajeja eteenpäin. Asiakkaita ovat pääasiassa yritykset ja yhteisöt.

 

Uusikatu 64 B
90100 OULU
Puh. 040 582 8037
E-mail: sport@klangia.fi

LÄHETÄ VIESTI