TEHOKÄVELY

Kävely on Suomen suosituin liikuntamuoto. Tehokävely puolestaan oululaisten oma, turvalliseksi suunniteltu ja viihdyttävästi ohjattu ryhmäliikuntamuoto, jonka ideana on, että kun liikutaan yhdessä, tulee liikuttua enemmän ja säännöllisemmin. Jimi Parkkisen tehokävely Oulussa tekee hyvää henkisesti ja fyysisesti.

Kyse ei ole vain liikunnasta suorituksena, vaan harrastuksesta, johon on kerta kerran jälkeen mukava ja mielekäs palata. Yhdessä motivoidumme paremmin ja samalla sitoudumme oman kuntomme kohottamiseen.

Ammattitaitoinen ohjaaja vastaa tunnin mittaisen liikuntatuokion sisällöstä ja opastuksesta. Näin liikkujilla on alusta asti tuntuma oikeaan tekniikkaan. Ohjaaja myös tuo liikkumiseen mielekkäitä sivuharjoitteita, jotta tekeminen säilyy tuoreena. Katso harjoitusajat.

Monipuolinen ja turvallinen treeni

Tehokävelyn perusajatus on yksinkertainen: Vauhti on ripeä, ja ohjaaja huolehtii siitä, että peruskävelytekniikkasi on oikea ja rullaava. Erilaiset kävelymuunnelmat yhdistettynä monipuolisiin käsiliikkeisiin tekevät lajista hauskan.

Mukaan voidaan ottaa myös erilaisia apuvälineitä sekä vauhti- ja koordinaatioharjoitteita kuten spurtteja sekä rytmi- ja tahtikävelyä. Alku- ja loppuverryttelyt kruunaavat tunnin mittaisen harjoittelun. Tehokävely ei ole kilpakävelyä vaan monipuolista, iloista ja ohjattua ryhmäliikuntaa ulkona mieltä virkistävillä reiteillä!

Tehokävely tekee ihmeitä

  • Tehostaa verenkierto- ja hengityselimistön toimintaa
  • Vahvistaa lihaskuntoa
  • Kehittää notkeutta
  • Parantaa sokeriaineenvaihduntaa
  • Alentaa verenpainetta ja leposykettä
  • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saa aikaan suotuisia muutoksia myös rasva-aineenvaihdunnassa
  • Virkistää mieltä ja kohentaa kestävyyskuntoa

Haluaisitko tulla kävelemään kanssamme? Vai jäikö kenties jotain epäselväksi? Ota yhteyttä!

TEHOKÄVELY

Keskiviikko 18.00-19.00

Raksilan uimahallin edestä, Pikkukankaantie 3