OULUN KITARAKLINIKKA

Tarjoamme Oulun alueella laadukkaan edukasta kitaransoitonopetusta (rock & klassinen) yksilö- ja ryhmäopetuksena kaikenikäisille. Opetuspaikka on Oulun keskustassa mutta järjestämme myös kotikäyntejä.

Soittotunnit suunnitellaan yhdessä opettajan kanssa siten, että myös oppilas pääsee vaikuttamaan opetussisältöihin. Tunneilla voidaan keskittyä esimerkiksi johonkin tiettyyn musiikkityyliin tai soittotekniikkaan.
Soittoharrastusta aloittaessa on tärkeää valita oikeanlainen kitara. Lapsille on tarjolla erikokoisia kitaroita ja soitinta hankkiessa sitä onkin hyvä mennä paikan päälle musiikkiliikkeeseen kokeilemaan. Autamme tarvittaessa oikean soittovälineiden hankinnassa tulemalla mukaan vaikka liikkeeseen.

Ensimmäinen askel soittoharrastuksen aloittamiseen tapahtuu helposti kokeilutunnilla.

Kokeilutunnille osallistuminen ei ole sitova ilmoittautuminen, voit päättää tapaamisen jälkeen, haluatko jatkaa opiskelua. Oulun kitaraklinikka tarjoaa tarvittavat välineet kokeilutuntia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen kokeilemiseen ei tarvita.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Tule kokeilemaan kitaransoittoa ilmaiseksi. Et tarvitse omaa soitinta kokeilutunnille.

Kitaransoittoa Nopeammin, Helpommin Ja Hauskemmin!

 

Yksilöllistä opetusta

Harjoittelemme kitarankäsittelyä helpottavia harjoituksia (asteikkosoitto, arpeggiot ja legatotekniikka) ja kappaleita helpoista haastaviin oppijan tason mukaan.

Nykyaikainen opetustapa

Opit kitaransoittoa nykyaikaisella, tehokkaalla ja mielekkäällä opetusmetodilla, jonka avulla kitaransoiton kehitys ei pysähdy enää koskaan.

Yksilö- ja ryhmäopetusta

Kitaransoiton opiskelua tarjoamme yksilö- ja ryhmäopetuksena. Ryhmissä opiskelu on edullisempi  vaihtoehto, mutta eteneminen on hiukan hitaampaa. Ryhmäopetuksessa mennään eteenpäin oppilaiden yhtenäisen taitotason mukaan.

En osaa kitaran sointuja, kielien nimiä enkä osaa virittää kitaraa.

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Sisäinen motivaatio on tärkein, soittamaan oppii soittamalla. Kartoitamme osaamistasosi ja etenemme sen mukaan. Tarvittaessa aloitamme aivan perusteista.

YHTEYSTIEDOT

 

Uusikatu 64 B
90100 OULU
Puh. 040 582 8037
E-mail: klangia@netti.fi

Meille käyvät maksuvälineiksi myös ePassi, Eazybreak, Tyky-kuntosetelit, Tyky-online sekä Smartum- liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo- verkkomaksu, Edenred ja SporttiPassi-verkkomaksu.

OTA YHTEYTTÄ

Kitarakesä 2020

Tervetuloa tutustumaan kitaransoiton saloihin. Kesän 2o20 uusille oppilaille  luvassa yllätyslahja!

VAPAITA OPPILASPAIKKOJA TARJOLLA

Tule tutustumaan kitaransoiton ihmeelliseen maailmaan. Kun sanat loppuvat, musiikki alkaa!